Banu Salman

KETO PANCAKE

Malzemeler

·         4 yumurta      

·         Yarım su bardağı badem unu

·         1 çay kaşığı kabartma tozu

·         120 gram krem peynir

 

Yapılışı

·         Hamur karışımını hazırlarken orta ateşte açtığınız ocağın üstünde tavayı ısınmaya bırakın.

·         Yumurtaları bir kaseye kırın ve çırpın. Ne kadar çırparsanız pancakeler o kadar yumuşak olacaktır.

·         Çırptığınız yumurtalara badem ununu ve krem peyniri ekleyin ve iyice karıştırın.

·         Isınan tavanıza tereyağı ekleyin ve eritin.

·         Her biri 3 yemek kaşığı kadar olacak şekilde pancake hamurundan tavanıza ekleyin.

·         Her bir yüzü yaklaşık 2 dakika olacak şekilde pancakeleri eşit halde pişirin.

·         Şekersiz şurup ve tereyağı ile servis edebilirsiniz.

 

Afiyetle..

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top